Kom in och låt oss inspirera dig lite!

Oavsett om du älskar trädårdsarbete eller helt enkelt bara älskar din trädgård har vi den perfekta lösningen för dig.

 • Oavsett om du är i behov av en motorsåg, en trimmer och en häcksax, en lövblås och en toppsåg - eller alla fyra - Stiga PowerPack är ditt val. Bara att plugga in batteriet och köra!

  Oavsett om du är i behov av en motorsåg, en trimmer och en häcksax, en lövblås och en toppsåg - eller alla fyra - Stiga PowerPack är ditt val. Bara att plugga in batteriet och köra!

 • Ibland får du bästa resultat när du gör ingenting!

  Ibland får du bästa resultat när du gör ingenting!

 • Vacker, tät gräsmatta - med minsta möjliga ansträngning. Att klippa gräset ska vara en trivsam upplevelse. Ljuddämpning, bra ergonomi, vibrationsdämpande handtag, och - inte minst - vår uppskattade Multiclipteknik.

  Vacker, tät gräsmatta - med minsta möjliga ansträngning. Att klippa gräset ska vara en trivsam upplevelse. Ljuddämpning, bra ergonomi, vibrationsdämpande handtag, och - inte minst - vår uppskattade Multiclipteknik.

 • Smart, helt enkelt. Kanske har du drömt om att kunna klippa din gräsmatta och sedan vara klar (utan en massa efterarbete)? Stigas åkgräsklippare är lösningen, klipp och du är klar!

  Smart, helt enkelt. Kanske har du drömt om att kunna klippa din gräsmatta och sedan vara klar (utan en massa efterarbete)? Stigas åkgräsklippare är lösningen, klipp och du är klar!